Företagsinformation

Surfdiscount är ett svenskt företag. Bolaget har funnits sedan 2009. Vi säljer telefontillbehör, dator tillbehör, smycken, damkläder och accessoarer på internet. Vårt mål är att kunna erbjuda dig som kund Sveriges bästa pris på alla produkter som vi har i vårt sortiment, och detta är någonting som vi lyckats väldigt bra med enligt oss själva och enligt omdömen av kunder. 


Vi har goda kontakter med världsledande fabriker och med världens största grossister gör att vi kan erbjuda högkvalitativa produkter till ovanligt låga priser.

Vårt trevliga bemötande och vår goda service i kombination med oerhört låga priser, bra garantier, och snabba leveranser gör att vi är det självklara valet för kunden.

Våra kunder består av både privat samt företagskunder. Vi har flertal återförsäljare för våra produkter i hela landet, är du intresserad av att bli återförsäljare? E-posta oss på info@surfdiscount.se och beskriv er verksamhet.

Samtliga produkter skickas direkt ifrån vårt huvudlager i Göteborg och leveranstiden är varierande beroende på beställning. Lager varor skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar.

Vi innehar F-skattesedel och är registrerade för moms.

Surfdiscount
Företagssäte: Göteborg, Sverige

Org.nr: 556898-2846